من و تو ما می‌شویم

ایران آباد

من و تو ما می‌شویم

ایران آباد

عجایب هفتگانه

اهرام مصر:

مجسمه عظیم الجسه رودس در یونان:

معبد آرتمیس در افو سوس ترکیه:

مجسمه زئوس در المپیا:

باغ های معلق بابل درعراق:

مقبره هالکارناسوس در ترکیه:

فانوس الکساندریا:

 

باز هم نامهربانی به خبرنگاران

روزنامه‌ همبستگی، از روزنامه‌های سراسری صبح کشور، از حدود دو هفته پیش، (یعنی از شماره‌ی 2059) با تغییری در شناسنامه منتشر می شود؛ به‌جای عبارت "مدیر مسوول: علی صالح‌آبادی" که چند سالی شاهد آن بودیم، آمده است: "مدیر مسوول موقت (سرپرست): محمدرضا راه‌چمنی (رییس شورای عالی حزب)". گویا این اتفاق در پی ارسال نامه‌ای از سوی راه‌چمنی به هیات نظارت بر مطبوعات، مبنی بر تقاضای تغییر مدیر مسوول روزنامه و موافقت هیات یادشده با این تصمیم و فرصت سه‌ماهه برای معرفی مدیرمسوول جدید روی داده‌ است. ازسوی دیگر، در خبرها آمده است که 10 نماینده فراکسیون اقلیت مجلس در تذکری به وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، نسبت به این برکناری انتقاد کرده‌اند. شنبه نیز اعضای هیات تحریریه و کارکنان روزنامه‌ی همبستگی، با حضور در محل این روزنامه، پیگیری حقوق خود و پاسخگویی نسبت به بیکاری‌شان را از زمان وقوع تغییرات، خواستار شدند. علی‌اصغر احمدی - دبیر کل حزب همبستگی ایران اسلامی - در نامه‌ای به مدیر مسوول موقت (سرپرست) روزنامه‌ی همبستگی (در تاریخ 13/11/86) که رونوشتی از آن برای دبیر هیات نظارت بر مطبوعات نیز فرستاده‌ شده است، تغییر مدیر مسوول و سپردن سرپرستی روزنامه را اقدامی نادرست خوانده و انتشار آن‌را به این شکل و توسط گروه تحریریه و فنی دیگر، غیرقانونی و غیرمرتبط با حزب متبوع خویش دانسته‌ است. در این نامه آمده ‌است، تصمیم‌گیری در رابطه با عزل و یا معرفی فرد جدید به عنوان مدیر مسوول روزنامه باید با تصویب شورا باشد و از آنجایی که در هیچ کدام از جلسات شورای مرکزی چنین موضوعی مطرح نشده و مصوبه‌ای وجود ندارد و همچنین از زمان تغییر اساسنامه، شورای عالی نیز تشکیل نشده است، پس اگر در نامه قید شده باشد تغییر مدیر مسوول براساس تصویب شورای عالی است، قطعا صحت ندارد و اگر بدون تشکیل و مصوبه شورای عالی تقاضا شده باشد، خارج از مفاد ماده 4 آیین‌نامه نحوه اداره روزنامه همبستگی عمل شده است. علی صالح‌آبادی هم با اشاره به موضع دبیرکل حزب همبستگی و نیز دو نفر از اعضای سه‌نفره‌ی هیات بازرسی حزب که مسوول نظارت بر اساسنامه، برگزاری جلسات و چگونگی اجرای مصوبات جلسات حزب هستند و در نامه‌ای خطاب به دبیر هیات نظارت بر مطبوعات، مواردی مشابه را مطرح کرده‌اند، به خبرنگار ایسنا اظهار کرد: به‌عنوان کسی که حدود پنج سال روزنامه‌ی همبستگی را اداره کرده و همچنین به عنوان یکی از اعضای شورای مرکزی حزب، این اقدامات را صددرصد با اساسنامه‌ی حزب و ماده‌ی 14 قانون مطبوعات، مبنی بر این که صاحب امتیاز تنها زمانی می‌تواند فرد دیگری را جایگزین مدیرمسوول کند که او فوت یا استعفا کرده ‌باشد، مغایر می‌دانم. وی با بیان این‌که موضوع را از طریق دیوان عدالت اداری و سایر مراجع قضایی پیگیری می‌کنیم، یادآوری کرد: در استعفای مدیر مسوول وقت روزنامه‌ی همبستگی در سال 81 نیز دبیر کل وقت حزب، سرپرستی روزنامه را به عهده گرفت، اما این بار برخلاف رویه‌، سرپرستی روزنامه به رییس شورای عالی حزب سپرده شده که این امر نیز مورد اعتراض اعضای شورای مرکزی حزب است.

 

او تصریح کرد: ‌در حال حاضر بیش از 40 نفر از تحریریه‌ی روزنامه‌ی همبستگی بیکار شده‌اند و این روزنامه، اکنون در تحریریه‌های دو روزنامه دیگر آماده می‌شود؛ بنابراین کیفیت و محتوای روزنامه از شماره‌ی 2059 به بعد آن، به تحریریه و بخش فنی قبلی هیچ ربطی ندارد. ضمن آن‌که توزیع روزنامه در تهران نیز محدود شده و در شهرستان‌ها کاملا تعطیل شده است. اما درحالی‌که مدیر مسوول موقت روزنامه‌ی همبستگی در تماس خبرنگار ایسنا، نسبت به اظهار نظر درباره‌ی اتفاقات اخیر این روزنامه ابراز بی‌تمایلی کرد، عباس میرزا ابوطالبی - قائم مقام دبیرکل حزب همبستگی - با اشاره به ماده‌ی 14 قانون مطبوعات که در آن به شرایط لازم برای تغییر مدیرمسوول روزنامه‌ها اشاره شده است، در این‌باره می‌گوید: ما از هیات نظارت بر مطبوعات و معاون مطبوعاتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به‌دلیل چنین تصمیمی در تغییر مدیر مسوول روزنامه، گله‌مند هستیم و امیدواریم براساس قانون با مسائل برخورد شود. این در حالی است که معاون امور مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در تماس خبرنگار ایسنا، موضوع تغییر مدیرمسوول روزنامه یادشده را برمبنای رای هیات نظارت بر مطبوعات، امری طبیعی، مطابق قانون و تمام‌شده توصیف کرد.

به هر حال پس از گذشت از 22 روز هنوز وضعیت همکاران مان در همبستگی مشخص نیست.

و همان هایی که خود مدافع حقوق دیگرانند باز هم حقوقشان باز یچه قرار می گیرد.

و اینچنین این عزیزان و خانواده هایشان را در آستانه سال نو مضطرب و ناراحت کرده اند.

اما قبل از هر چیز این را باید از آقای راه چمنی که هوای نمایندگی در سر دارد پرسید که چگونه است که شما در حل مشکلی اینچنین عاجزید آنوقت  می خواهید نماینده شوید؟

نهضت جهانی برای پایان خشونت علیه زنان و دختران

بان کی مون دبیر کل سازمان ملل متحد امروزدر مقر این سازمان در نیویورک نهضت جهانی برای تشدید اقدام به منظور خاتمه خشونت علیه زنان و دختران را آغاز نمود. هدف اصلی ین نهضت بسیج افکار عمومی برای تضمین اقدام سیاست گذاران در سطوح بالا برای جلوگیری و محو این عمل زشت است. براساس آمار سازمان ملل احتمال می رود حداقل یک نفر از هر سه زن در جهان طی زندگی خود مورد ضرب و شتم واقع شده، مجبور به برقراری رابطه جنسی یا مورد سوء رفتار جنسی قرار گرفته و از هر پنج زن یکی مورد تجاوز قرار گیرد.سایر موارد جنبه های گسترده مشکلات زنان عبارتند از: قاچاق زنان و دختران، اذیت و آزاد آنان، ختنه زنانه، قتل نو عروسان به دلیل نداشتن جهیزیه، قتل های ناموسی و قتل نوزادان دختر. دبیر کل سازمان ملل طی مراسمی آغاز این نهضت گفت خشونت علیه زنان و دختران نشانه زشتی در هر قاره کشور و فرهنگ است. وی می افزاید زمان آن فرا رسیده تا بر اقداماتی قاطع تمرکز نماییم. که همه ما یعنی کشورهای عضو، خانواده متحد، جامعه مدنی و افراد، زنان و مردان براساس آن می توانیم و باید برای جلوگیری و حذف این بلا انجام دهیم. بان کی مون گفت وقت آن رسیده که دیوار سکوت را شکسته و معیارهای حقوقی را برای زندگی زنان تبدیل به واقعیت کنیم. یکی دیگر از اهداف این نهضت تضمین اراده سیاسی و افزایش منابع از جانب دولت ها، موسسات بین المللی، نهاد های سازمان ملل، بخش خصوصی و سایر کمک کننده ها است برای سیاست ها و برنامه هایی که می توانند به حل معضل خشونت علیه زنان کمک کنند. بان کی مون از رهبران، مردان و زنان جهان خواست تا نهضت های ملی را برای حذف خشنوت علیه زنان رهبری نمایند.

 

برگشتم

دیروز از پابوس آفا امام رضا برگشتم

آخ که نمی دونین چه حالی بود

فقط حال و حال و حال.....

به هر حال فقط همینو بگم که اونجا واقعا زمینی نیست

به یاد همتون بودم جاتون دعا کردم 

از آقا بهترینا رو براتون آرزو دارم.